“Exercici, menjar moderadament i dormir bé i prou hores, mínim 7 hores”. Aquestes són les bases per un cos sa i una vida equilibrada, però, quins aliments són els més amics i quins hem d’evitar? Aquesta pregunta, i d’altres, és el que han descobert les persones assistents a l’acte.
Pilar Senpau (Lleida, 1955) és llicenciada en medicina i cirurgia i s’ha especialitzat en dietètica. Compagina la seva consulta mèdica amb col·laboracions a TV3, BTV, COM Ràdio, Catalunya Ràdio, el diari La Vanguardia i la revista Mente Sana i Clara. Ha publicat Els fruits de la vida (2006), Aprendre a aprimar-se: perdre quilos depèn dels sentiments (2007), Raons de pes (2009) i Quan la vida pesa (2011). Recentment ha estat distingida amb el premi Romànic d’Or 2010 per la seva feina difonent la dieta mediterrània.
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d’acord