Ateneu Sant Just Desverm

Ateneu Sant Just Desvern

Carrer Ateneu, 3 Sant Just Desvern

Política de privacitat


L’objecte d’aquesta política de protecció de dades és regular el tractament que fa l’Ateneu de Sant Just Desvern de les dades de caràcter personal que recull el web, amb motiu de l’entrada en vigor del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016.

 1. Responsable del tractament de les dades
 
L’Ateneu de Sant Just és el responsable del tractament de les dades personals recollides al web:
 
Ateneu Sant Just Desvern
G-08473076
c/ Ateneu, 3
08960 Sant Just Desvern
 

2. Finalitat del tractament de les dades

La recollida i el tractament de les dades personals que subministreu a l’Ateneu de Sant Just Desvern per diferents mitjans, formularis de contacte, enquestes o procediments es fan d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades, i amb l’única finalitat de proporcionar-vos el servei que ens sol·liciteu.

En cadascun d’aquests mitjans informem detalladament del tractament de les dades i la finalitat amb què es poden utilitzar, que requereixen la vostra autorització.

Les dades personals que hàgiu lliurat es tractaran únicament amb la finalitat de què vau ser informats i que vau autoritzar. Les vostres dades no seran cedides a tercers.

La base legal per al tractament de les vostres dades és l’execució dels serveis o la relació amb l’activitat de l’Ateneu de Sant Just Desvern que ens heu sol·licitat i heu autoritzat expressament. En cap cas no es prendran decisions automatitzades a partir de les vostres dades.

Els usuaris ens subministreu les dades de manera voluntària, sent informats de l’ús i el tractament que se’n fa. Tota la informació que faciliteu ha de ser veraç. L’usuari és l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci i dels perjudicis que causi a l’Ateneu de Sant Just Desvern o a tercers. L’Ateneu de Sant Just Desvern es reserva el dret a excloure dels serveis a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sens perjudici de les altres accions que procedeixin en dret.

3. Els vostres drets en facilitar-nos les dades personals

En qualsevol moment podeu sol·licitar i obtenir informació sobre la manera i la finalitat amb les quals tractem les vostres dades.

Podeu exercir els drets següents:

  • Accedir a les vostres dades: sol·licitar quines dades vostres tenim i quin ús en fem i, fins i tot, demanar que us les lliurem perquè les pugueu trametre a un altre responsable.
  • Rectificar les vostres dades: sol·licitar la modificació o rectificació de dades inexactes.
  • Suprimir les vostres dades: sol·licitar que les vostres dades siguin eliminades i no puguin ser tractades, fora del que la legislació obliga a conservar.
  • Oposar-vos a un determinat tractament de les vostres dades: sol·licitar que no fem un ús concret de les vostres dades.

Amb aquesta finalitat, ens podeu escriure indicant-nos quin dret voleu exercir (accés, rectificació, supressió, oposició o portabilitat de les dades), adjuntant una còpia del DNI, a:

Ateneu Sant Just Desvern
G-08473076
c/ Ateneu, 3
08960 Sant Just Desvern

o bé a l’adreça de correu electrònic secretaria@ateneudesvern.cat

4. Informació addicional sobre el tractament de dades personals
 
Per a més informació sobre el tractament de dades personals que duu a terme l’Ateneu de Sant Just Desvern, us podeu posar en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades a l’adreça de correu electrònic secretaria@ateneudesvern.cat o per correu postal:
 
Ateneu Sant Just Desvern
G-08473076
c/ Ateneu, 3
08960 Sant Just Desvern
 
5. Galetes
Una galeta (cookie) és un fitxer que es descarrega en un ordinador en accedir a determinats llocs web. Les galetes permeten a un lloc web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera com utilitzi el seu equip, poden permetre reconèixer l’usuari. Les galetes s’associen únicament a un usuari anònim i el seu ordinador o dispositiu, i no proporcionen referències que permetin identificar-ne les dades personals.

El portal de l’Ateneu de Sant Just Desvern utilitza galetes dels tipus següents:

  • Galetes tècniques. Són necessàries per a l’ús del web.
  • Galetes de personalització. Permeten a l’usuari accedir al servei amb característiques predefinides, com per exemple l’idioma, el navegador, la configuració regional, etc.
  • Galetes d’anàlisi. Recullen informació de l’ús que es fa del web.

Les galetes analítiques de tercers que l’Ateneu de Sant Just Desvern utilitza al seu portal són les de Google Analytics: galetes analítiques que recullen informació del trànsit i el comportament dels usuaris al web de manera anònima.

L’ús de les galetes de tercers és subjecte a les polítiques de privacitat pròpies d’aquests tercers.

La instal·lació de galetes es fa sempre que l’usuari en doni l’autorització al seu navegador. L’usuari sempre pot, si ho considera convenient, activar les opcions del navegador per a refusar la instal·lació de galetes.

6. Presentació de reclamacions
 
L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat) és l’organisme supervisor que vetlla pel compliment de la legislació de protecció de dades a l’Administració pública catalana. Si considereu que l’Ateneu de Sant Just Desvern ha incomplert algun dels preceptes establerts per aquesta normativa, us hi podeu dirigir per a interposar-hi una reclamació.